Jukebox Munkebo

Levering på hele Fyn

Levering til tiden / God service / Høj kvalitet

 

Ring os gerne op: tlf. 42 72 10 97

Jukebox Munkebo

Levering på hele Fyn
Levering til tiden / God service / Høj kvalitet
Ring os gerne op:  tlf. 42 72 10 97

 

Jukebox udlejning i Munkebo

Jukebox Fyn udlejer jukeboxe på Fyn, Langeland og i Trekantsområdet.

Skal stemningen piftes lidt op til den næste fest, og ønsker du, at det hele bare skal køre uden at røre en finger? Så er Jukebox Fyn det oplagte valg. 

Jukebox Fyn forhandler det danske mærke Sir Juke, da vi mener, at de levere de bedste maskiner i branchen. Vi ved, at man forventer en høj lydkvalitet, driftssikkerhed og de nyeste hits, men oveni det har jukeboxen også fulgt med teknoligen. Maskinerne er nemlig udstyret med mange moderne funktioner, og bejtjenes ved en touckskærm, hvor alt er på dansk. Så det burde være til at finde ud af. 

Vi har sørget for, at vores DJ løbende tilføjer de nyeste musiknumre, men du er til gamle klassikere, kan du også høre det. Vores jukebox indeholder altså et bredt musikudvalg med indbyggede spillelister. På den måde kan jukeboxen passe sig selv, og I kan koncentere jer om at have det sjovt i stedet.  

Hvis stemningen virkelig skal være i top, så kan man tilkøbe smart diskolys. mikrofon og et lydkabel til telefon, computer eller lign.  

Levering af jukebox i Munkebo

Vi leverer på hele Fyn og i Trekantsområdet, og du kan afhente jukeboxen hos os i 5540 Ullerslev.

Sir Juke laver tre modeller:
Sir Juke - moderne look
Sir Juke Retro - klassisk look
Sir Juke Light - bordmodel

De tre ovenstående modeller kan præcis det samme, og kan afspille de samme numre. Der er kun to forskelle, og det er udseende og højttalere. Hvis man er til et retro look, bør man vælge Sir Juke Retro. Ligeledes er man til lydkvalitet, så bør man gå med en anden model. Læs om de 3 modeller her.