Jukebox Langeland

Levering på hele Langeland

Levering til tiden / God service / Høj kvalitet

 

Ring os gerne op: tlf. 42 72 10 97

Jukebox Langeland

Levering på hele Fyn
Levering til tiden / God service / Høj kvalitet
Ring os gerne op:  tlf. 42 72 10 97

 

Jukebox udlejning på Langeland

Jukebox Fyn udlejer jukeboxe på Fyn, Langeland og i Trekantsområdet.

Hvis du ønsker en fest, hvor musikken bare spiller, og du ikke skal røre en finger - så er jukeboxen det oplagte valg. Hos os forhandler vi Sir Juke, som er et dansk brand, der efter vores overbevisning levere de bedste maskiner i branchen. Sir juke har indbygget jukeboxen med mange moderne faciliteter, og sikre den bedste lydkvalitet samt driftsikkerhed. Oveni alt det, indeholder de altid et opdateret musikudvalg, så der er noget for en hver smag. 

Jukeboxen er nem at bruge, da alting er på dansk, og foregår via touchskræm. Vores maskiner vil altid være opdateret med et bredt udvalg af moderne og gamle hits, da vi har en  fastansat Dj, som fikser det for os. Man skal derfor bare tænde for musikken, og så kører jukeboxen som smurt. 

Ønsker man en fest med vildt diskolys på dansegulvet, en mikrofon til at synge i eller bare et lydkabel til telefon, computer eller andet, så kan dette tilkøbes. 

Levering af jukebox på Langeland

Vi leverer på hele Fyn og i Trekantsområdet, og du kan afhente hos os i 5540 Ullerslev.

Sir Juke laver tre modeller:
Sir Juke Light - bordmodel
Sir Juke Retro - klassisk look
Sir Juke - klassisk model

De tre modeller har samme funktioner og musiknumre, men er forskellige på udseende og kvalitet af lyd. Ønsker man en retro jukebox, skal man gå efter Sir Juke Retro. Ønsker man derimod lydkvaliteten på højeste niveau, skal man vælge en af de andre jukeboxe. Læs om de 3 modeller her.