Jukebox Middelfart

Levering på hele Fyn

Levering til tiden / God service / Høj kvalitet

 

Ring os gerne op: tlf. 42 72 10 97

Jukebox Middelfart

Levering på hele Fyn
Levering til tiden / God service / Høj kvalitet
Ring os gerne op:  tlf. 42 72 10 97

 

Jukebox udlejning i Middelfart

Jukebox Fyn udlejer jukeboxe på Fyn, Langeland og i Trekantsområdet.

Ønsker du en god stemning til festen - så kan Jukebox Fyn være med til at sætte gang i den. Vi forhandler nemlig med det danske mærke Sir Juke, som vi mener, er det bedste produkt i branchen. De har op til flere forskellige funktioner, og vigtigst af alt, så levere de lyd i topkvalitet, stor driftsikkerhed og de nyeste hits. 

Man styrer jukeboxen via en touchskærm, hvor det hele står på dansk. På en jukebox er der musik for en hver smag, og vores faste Dj sørger løbende for opdateringer, så der altid er det nyeste musik. Jukeboxen har indbygget spillelister, så alt du skal gøre er at tænde for musikken, og så kører boxen af sig selv.  

Skal der være et flot diskolys, en mikrofon til at synge i eller bare et lydkabel til telefon, computer eller lign, så kan det tilvælges. 

Levering af jukebox i Middelfart

Vi leverer på hele Fyn og i Trekantsområdet, og du kan afhente jukeboxen hos os i 5540 Ullerslev.

Sir Juke laver tre modeller:
Sir Juke - moderne look
Sir Juke Retro - klassisk look
Sir Juke Light - bordmodel

Sir Juke modellerne fungere på samme måde, og kan afspille de samme hits. Men går man mere op i udseende, så bør man vælge en Sir Juke Retro. Ønsker man høj lydkalitet, skal man vælge nogle af den andre jukeboxe. Læs om de 3 modeller her.