Jukebox Fredericia

Levering i Frederecia området

Levering til tiden / God service / Høj kvalitet

 

Ring os gerne op: tlf. 42 72 10 97

Jukebox Fredericia

Levering på hele Fyn
Levering til tiden / God service / Høj kvalitet
Ring os gerne op:  tlf. 42 72 10 97

 

Jukebox udlejning i Fredericia 

Jukebox Fyn udlejer jukeboxe på Fyn, Langeland og i Frederecia området

Skal festen piftes lidt op med musik, som bare spiller hele natten uden, at du skal røre en finger, så bør du vælge en jukebox. Hos Jukebox Fyn forhandler vi kun mærket Sir Juke, fordi de levere de bedste jukeboxe på markedet. De har både smarte og moderne funktioner, men vi kan også garantere dig for den bedste lyd og driftsikkerhed. De er selvfølgelig opdateret med det nyeste musik, som alle kan danse til. 

Jukeboxen kan bruges af alle, da alting er på dansk og foregår via touchskærm. Vi kan forsikre dig om, at vores jukeboxe indeholder alt slags musik - både for gamle og unge. Man skal altså bare tænde for musikken, og så kører jukeboxen natten lang. 

Skal festen piftes endnu mere op, så kan man tilkøbe vildt diskolys til dansegulvet, en mikrofon til at synge i eller lydkabel til telefon, computer eller andet. 

Levering af jukebox i Fredericia

Vi leverer på hele Fyn Langeland og i Frederecia området

Sir Juke har tre modeller:
Sir Juke Light
Sir Juke Retro, som har et klassisk og nostalgisk look
Sir Juke, som er en klassisk og smart model

De tre modeller har samme funktioner og musiknumre, men er forskellige på udseende og lydkvalitet. Ønsker man en retro jukebox, skal man gå efter Sir Juke Retro. Ønsker man derimod lydkvaliteten på højeste niveau, skal man vælge en af de andre jukeboxe. Læs om de 3 modeller her.