Jukebox Odense

Levering på hele Fyn

Levering til tiden / God service / Høj kvalitet

 

Ring os gerne op: tlf. 42 72 10 97

Jukebox Odense

Levering på hele Fyn
Levering til tiden / God service / Høj kvalitet
Ring os gerne op:  tlf. 42 72 10 97

 

Jukebox udlejning i Odense

Jukebox Fyn udlejer jukeboxe på Fyn, Langeland og i Trekantsområdet.

Hos Jukebox Fyn kan du leje de bedste jukeboxe på markedet. Vi går meget op i lydkvalitet, og derfor forhandler vi kun med det danske mærke Sir Juke, da de levere den bedste lyd. 

Jukeboxen er udstyret med de nyeste funktioner, og kan betjenes ved en touchskærm, hvor alt foregår på dansk. Udover de smarte funktioner, så levere jukeboxen fantastisk lyd, har en solid driftsikkerhed og selvfølgelig altid udstyret med de nyeste musiknumre.

Vi har nemlig en fast DJ, som står for opdatering af  musikudvalget, så der altid er noget for en hver smag. Der er indbygget playlister, så alt du skal gøre, er blot at vælge et nummer, og så kører jukeboxen af sig selv. 

Hvis der virkelig skal skrues op for stemningen, kan man selvfølgelig tilvælge diskolys og mikro. 

Levering af jukebox i Odense

Vi leverer på hele Fyn og i Trekantsområdet, men du må også gerne hente jukeboxen hos os i Ullerslev, 5540. 

Sir Juke har tre forskellige modeller.
Der er Sir Juke, som har et mere moderne look. Så er der Sir Juke Retro, som har det gamle og klassiske retro look. Tilsidst har de Sir Juke Light, som er en bordmodel.

Selvom modellerne ser forskellige ud, så kan de det samme og har samme musik. Der er kun forskel på udseende og lydkvalitet. Hvor Sir Juke Retro ser cool ud, så er lyden ikke så kraftig, fremfor hvis du vælger nogle af de andre modeller. Læs om de 3 modeller her.